CAFÉ OCH RESTAURANG

I NATUREN – AV NATUREN

CAFÉ OCH RESTAURANG

I NATUREN – AV NATUREN

HÄRODLAT MED OMSORG

Vi väljer råvaror efter säsong från skogens skafferi och närproducerade med omtanke om djur, natur och människors hälsa. All mat lagas från grunden och vi värdesätter ett gediget mathantverk.

I vår egen lilla köksträdgård finns ätbara blommor och örter som vi använder till dekoration och smaksättning.

TRÄDGÅRDSCAFÉ

I orangeriet finns vårt trädgårdscafé under vår och sommar. Här kan du njuta av ekologisk fika med bakverk, smörgåsar och pajer tillagade i vår restaurang. Slå dig ner bland de exotiska växterna eller i biblioteket och om det är varmt och soligt har vi gott om sittplatser i trädgården.

RESTAURANG

Vår restaurang med fullständiga rättigheter ligger i konsthallen med matsalen placerad mitt ibland konsten. Här serveras vällagade menyer anpassade till våra kulturevenemang, bröllop och fester. Under hösten har vi öppet i resturangen med á la carte-meny.

FOODTRUCK

I vår foodtruck erbjuder vi ett stort urval av vegetariska rätter samt småländska klassiker som isterband och kroppkakor i snabbmatsformat. Maten lagas av ekologiska och närproducerade råvaror.

Foodtrucken kommer att finnas på Älmhults torg igen under hösten 2021. Den går att hyra för företagsevenemang eller privata fester.