Jukebox 

Söndag 8 augusti kl 19.00
Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson från Femtinge Teater.

JUKEBOX tar dig med till 50 & 60 talets caféer & restauranger som var mötesplatsen med jukeboxens toner i centrum! Lägg i en slant och Let´s do the twist!
Vi förflyttar oss från New Yorks trendigaste café till haket på Söder i Stockholm och till den lilla lanthandeln i Småland som blev en världsnyhet! En show med skön musik, stjärnglans och otroliga berättelser om möten och minnen runt jukeboxen!
När jukeboxen kom öppnade sig världen med den senaste musiken, idolerna kom närmare och du kunde med din önskeslant visa vem du var genom att spela din favorit! Lyssna till hitsen, hör berättelserna om människorna som träffades och levde med detta fenomen. Jukebox är en varm, svängig och rivig föreställning som landar i otroliga möten, spännande livsöden och stjärnglans och såklart framförs det den bästa musiken från 50 & 60 talet, lyssna till hits av Elvis, Connie Francis, Siw Malmqvist, Monica Z och Chubby Checker mfl.
En musikalisk show med nostalgi, humor pop och rock `n roll!

Biljettpris

Vuxna: 200 kr
Barn/Ungdom: 100 kr
Medlemmar Vänföreningen: 140 kr

Fler Evenemang

Jazz & Latinkväll

Jazz & Latinkväll

Fredag 30 juli kl. 19.00 MANGE OCH CALLEFrån Växjö, spelar gitarr och sjunger musik av blandat ursprung, från 60-talet...

läs mer