Vok Shock in concert – Ungdomskör från Salzburg

Onsdagen 11 augusti kl 19.00 

De 12 körmedlemmarna, i åldrarna 19 och 20, sjunger med stor utstrålning och  entusiasmerar med sin varma charm. De unga sångarna från Salzburg övertygar stort med sin a cappellasång. Deras repertoar omfattar musik från tidig renässans till medryckande poparrangemang. I den landsomfattande österrikiska ” Bundesjugendsingen” 2017, tilldelades de högsta utmärkelsen och pojkarna har blivit en etablerad del av körverksamheten i Salzburg.

Kören har turnerat i Finland och Irland och sommaren 2021 kommer de att ge konserter i Sverige. Denna unga kör kommer med all säkert låta tala om framöver.

Ensemblen leds av Moritz Guttman.

De unga sångarna har alla varit elever vid gymnasiet Borromäum i Salzburg. Skolan driver, sedan många år, en utbildning för musiker. Sångarna i Vok Shock var i 10 årsåldern medlemmar i gosskören. Från 15 årsåldern har de inriktat sig på a cappellasång. Förutom skolkonserter har de genomfört konserter i Österrike och utomlands.

 

 

Biljettpris

100 kr

Fler Evenemang

Jazz & Latinkväll

Jazz & Latinkväll

Fredag 30 juli kl. 19.00 MANGE OCH CALLEFrån Växjö, spelar gitarr och sjunger musik av blandat ursprung, från 60-talet...

läs mer
Jukebox 

Jukebox 

Söndag 8 augusti kl 19.00Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson från Femtinge Teater. JUKEBOX tar dig med till 50...

läs mer